Over Tot God? boekvoorstelling Christophe Vekeman

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

15 mei
Leuven - Abdij Keizersberg

Tot God? boekvoorstelling Christophe Vekeman

Schrijver, columnist en performer Christophe Vekeman neemt de lezer in zijn boek Tot God mee voor een zoektocht naar de waarheid.

woensdag 15 mei 2024 van 20:00 uur tot 22:00 uur

Schrijver, columnist en performer Christophe Vekeman neemt de lezer in zijn boek Tot God mee voor een zoektocht naar de waarheid.
In gedichten, gezangen, brieven, woeste preken, jeugdherinneringen, bespiegelingen, dromen, waargebeurde reisverhalen en ingetogen dagboekfragmenten vertelt hij waarom hij na vele jaren van schoorvoetend twijfelen definitief de stap zet “naar een zo krachtig mogelijk geloof in de verrezen Heer Jezus Christus”.

Naar aanleiding van zijn boek nodigen Tertio, de Leuvense afdeling van het Davidsfonds en uitgeverij de Arbeiderspers u graag uit op deze boekvoorstelling.
Christophe Vekeman gaat die avond in gesprek met Alexander Van de Sijpe, die aan de UGent onderzoek doet naar de manier waarop hedendaagse romanschrijvers uit Nederland omgaan met de christelijke traditie.  Johan Van der Vloet, hoofdredacteur van Tertio, modereert het gesprek. 

Programma

  • 19u45: welkom door prior Dirk Hanssens osb
  • 20u: gesprek met Christophe Vekeman en Alexander Van de Sijpe
  • 21u: gelegenheid tot vragen en uitwisseling
  • 21u30: receptie en signeersessie

Toegang: vrije bijdrage
Om praktische redenen is de registratie verplicht: secretariaat@tertio.be . Graag aanmelden voor 10 mei

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard Gratis

Info: secretariaat@tertio.be

Labels: TaalLiteratuurBoekenOntmoeting met receptieLeuvenpoëzieCultuurregio Oost-BrabantLeuven leest